“… nincs okunk valamire csak várni, hanem dönteni kell, tenni kell érte”

Krisztina levelét idézem:

“Kedves Robi!

Rendeltem már tőletek pár Táblácskát, és a hírleveled rendszeres olvasója vagyok. Gondoltam, küldök egy visszajelzést arról, mennyire teszik a munkád, és milyen nagy hatással volt-van rám annak pozitív üzenete.

Régóta terveztem egy saját lakás vásárlását, ami nagyon sok szempontból könnyítene az életemen, viszont komoly pénzügyi döntésekkel (és kockázatvállalással) jár. Mindig halogattam belevágni, mindig találtam valami kifogást, ami miatt nem kezdtem el megvalósítani az álmomat.

Tavaly, 2014. november közepén az egyik hírleveled arról szólt, hogy a feltételes módot kivennéd a magyar nyelvből. Hogy nincs okunk valamire csak várni, hanem dönteni kell, tenni kell érte. Ez akkora lendületet adott nekem, hogy azonnal mentem a bankba ajánlatot kérni, aztán meglátogattam egy ingatlanirodát – egyik lépésből jött a másik… Karácsonykor már egy adásvételi szerződést tettem a fa alá, majd meglett a lakáskulcs is, aztán még egy kis felújítás is belefért költözés előtt. Még van sok munkám vele, de pár héten belül már az új otthonomban fog a cicám boldogan szaladgálni!

Szóval köszönöm a támogatást, amit ismeretlenül is magamra vettem. A feltételes módot azóta is kerülöm.

Üdvözlettel,
Krisztina”

Köszönöm a visszajelzést – vannak még apró csodák!